Killinger

Ønsker du en killing i alderen 4-6 måneder, er det værd at overveje at få to katte samtidigt. Små killinger bør ikke være alene-katte, idet deres sociale adfærd er endnu ikke fuldt udviklet. De har det derimod bedst, hvis de kommer ud sammen med en legekammerat - enten en voksen kat, et ungdyr eller en anden killing.


Ved at lade to katte vokse op sammen, opnår man afbalancerede og glade katte. Abyssiniere vil stadigt være lige kælne og legesyge, selvom du har to. De kan simpelthen ikke lade være med at ligge op til leg og kæl, selv efter de er blevet voksne.

Det  anbefales således, hvis man ønsker at anskaffe sig en killing, i stedet at anskaffe sig to. Der gives almindeligvis rabat ved køb af to katte samtidigt.

Ønsker du kun een kat, er det en god idé at se dig om efter en voksen kat. Den vil bedre være i stand til at at klare omvæltningen til at være enekat.

Lugwes Killinger

Killinger sælges fra en alder af 16 uger, og udelukkende til hjem, hvor de kan gå som indekatte.

Når killingerne kommer hjemme-fra er de

 • dyrlæge-kontrollerede
 • ormekurbehandlede
 • vaccinerede
 • øremærkede
 • neutraliserede


Der medfølger Felis Danica stam-tavle og sundhedsbog fra dyr-lægen.

Vi har killinger


Der blev født 3 fine blå killinger d. 18. November 2023. De to hun killinger er recerveret, men hankillingen Xanthos flytter gerne ud sammen med en legekammerat - f.eks vores voksne hankastrat, Tyrion (3 år), som han ser ret meget op til. Xanthos er klar til at flytte hjemmefra til Påske (2024).


Næste planlagte kuld bliver sommer/efterår 2024.

Vi har venteliste på vores killinger, og I er velkomne til at blive skrevet op til kommende kuld.


I mellemtiden er I velkommen til at hilse på vores katte og killinger.

Skriftelig salgsaftale medfølger ved overdragelsen


Når man køber en Abyssinier fra Lugwe medfølger der en salgsaftale, der tilgodeser både kat og køber. Naturligvis skal både køber og sælger være indforstået med forholdene ved overdragelsen og betingelserne ved købet. Dette gøres for at garantere begge parter mod misforståelser, og i sidste ende, for at sikre katten de bedste forhold. Både i forbindelse med selve salget og den service, der gives efter salget, sættes der høje krav om etik.


Køber De en kat hos Lugwe´s opdræt, vil der altid senere være hjælp at hente, hvis behovet opstår.

Dette får du ved køb af Lugwe´s Abyssiniere


 • Lugwe´s Abyssiniere er af særdeles høj kvalitet. De er smukke og charmerende, og på udstillinger meget vindende katte.
 • Lugwe avler udelukkende på sunde og raske dyr, og der opdrættes og sælges kun de bedste racetypiske katte.
 • En Abyssinier fra Lugwe er velpræget og renlig, har et venligt temperament, er livlig, kælen og nysgerrig.
 • Killingen/katten er dyrlæge-kontrolleret, ormekur-behandlet, vaccineret min. 2 gange,  øremærket/chipmærket og neutraliseret.
 • Der medfølger stambog fra Felis Danica, den danske hovedorganisation for katte opdræt.
 • Killingen/katten vil blive afleveret til dit hjem (Gælder kun i Danmark. Medregn transportudgifter, hvis du bor udenfor Storkøbenhavn).
 • Der gives 14 dages retur-ret (dog tab af reserveringsbeløbet).
 • Der gives 2 års reklamationsret.
 • Der gives rabat ved køb af to katte samtidig.
 • Der tilbydes råd, hjælp og vejledning i det omfang, du måtte finde det nødvendigt.
 • Der medfølger en foder start-pakke og ynglings legetøjet.

Priser

Killinger (4-6 md):

8.000 - 10.000,-kr

Inklusiv vaccination, øremærke og neutralisering

Pris og kvalitet følges ad


Inden for katte-sport, som ved alt andet, får man det, man betaler for.

Prisen på den enkelte killing/kat sættes efter dens kvalitet ifølge standarden, dens alder, og temperament. En kat/killing af ekstraordinær høj kvalitet takseres lidt højere end gennemsnittet.

Sundhedspakken indeholdende dyrlæge-tjek, 2x basis vaccination, ormekur, neutralisering, øre/chip-mærkning og registrering er inklusiv i prisen.

Forudbestillingsbeløb (~30% af prisen) for at reservere en bestemt killing betales ved bestilling. Der gives rabat ved køb af to katte samtidigt til samme hjem.

Hun-killinger er lidt dyrere end han-killinger af samme kvalitet. Dette skyldes udelukkende merprisen for sterilisation i forhold til kastration.


Vejledende dyrlægepriser (2020) eksl.moms.

Neutralisering af katte inkl. vaccination og øremærke koster 1650,- kr (hankat) og 2550,- kr (hunkat). Chipmærkning koster 645,- kr  inkl. registrering ved Dansk Katteregister. En vaccine koster 440-630,- kr per stk. inklusiv sundhedstjek. Pris per konsultation 595,- kr. 


Kontakt


Lugwe Abyssiniere

Lene Bay

Torbenfeldtvej 13, 2. sal

2700 Brønshøj

mobil: 26 24 12 84

e-mail:lene_bay@hotmail.com